Aanpassing pensioenregeling

Er wordt regelmatig een aanpassing doorgevoerd in de pensioenregeling. Dit wordt door zowel werknemers als werkgevers als complex ervaren. Pension Legal Service staat voor u klaar en levert pensioenknowhow voor ondernemers, advocaten en accountants. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze medewerkers op ons kantoor in Gouda.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Een helder overzicht bij een aanpassing in uw pensioenregeling

Iedere keer als er een aanpassing wordt gedaan in de pensioenregeling, zijn wij hiervan op de hoogte. Zo weten wij als geen ander onze pensioenjuridische vakkennis op u over te brengen. Als werkgever krijgt u zo een helder overzicht van kansen en bedreigingen op pensioenvakgebied. En als accountant komt u er snel achter wat de financiële risico’s zijn voor uw klanten. Voor accountants hebben wij een speciale risicocheck ontwikkeld waarmee u eenvoudig uw risico berekent.

Bekijk onze diensten

Kies voor een vakkundig en ervaren team
Schakelt u de adviseurs van Pension Legal Services in? Dan weet u zeker dat u kiest voor een specialist. Wij investeren in specialistische pensioenkennis, waardoor ons personeel blijft verdiepen in alles omtrent het pensioen. Zo houden wij u altijd op de hoogte als er een aanpassing plaatsvindt in de pensioenregeling. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0182 – 531517. Heeft u interesse in trainingen voor ondernemingsraden? Vul dan het interesseformulier online in.

Neem nu contact op

Versturen