Bedrijfstakpensioenfonds

Door de wet bedrijfstakpensioenfonds is het voor een groot aantal werkgevers in Nederland verplicht om werknemers aan te melden. Bent u niet aangesloten bij een verplicht gesteld fonds, maar worden er bepaalde werkzaamheden binnen uw bedrijf verricht waardoor dit wel van u verwacht wordt? Dan kan dit grote financiële gevolgen hebben voor uw onderneming. Pension Legal Services verleent graag pensioenjuridisch advies aan ondernemers, advocaten en accountants zodat u de juiste beslissing neemt.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Ontvang advies over zaken omtrent het bedrijfstakpensioenfonds

Omdat deelneming aan een bedrijfstakpensioenfonds afhankelijk is van de ‘werkingssfeer’, is het vaak lastig om te bepalen of het voor uw bedrijf verplicht is. U wilt er toch ook zeker van zijn dat u het overzicht behoudt en de juiste beslissingen neemt? Bovendien wilt u financiële risico’s binnen uw onderneming beperken. In dat geval staat Pension Legal Services voor u klaar. Wij voorzien u van persoonlijk advies voor allerlei zaken omtrent bedrijfstakpensioenfonds.

Maak een afspraak
Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en wilt u meer informatie ontvangen over het bedrijfstakpensioenfonds? Maak een afspraak met een van onze medewerkers op ons kantoor in Gouda door te bellen naar 0182 – 531517 of vul het contactformulier op de website in. Wij beantwoorden graag ook al uw vragen per e-mail. Kiest u voor de digitale weg? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem nu contact op

Versturen