Kleinmetaal pensioen

Veel bedrijven vallen onder de sector kleinmetaal zonder dit te weten, waardoor er problemen omtrent het pensioen ontstaan. Pension Legal Services helpt u in dit geval verder. De wetgevingen veranderen regelmatig en het blijft ingewikkeld om hier altijd van op de hoogte te zijn. Wij helpen u graag door pensioenjuridische vakkennis beschikbaar te stellen aan ondernemers, advocaten en accountants.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Zit u in de kleinmetaal? Kom erachter met een specialist op het gebied van pensioen

Ons bedrijf verleent persoonlijk advies op het gebied van pensioen aan ondernemers die niet weten dat ze in de kleinmetaal zitten. Het kan grote financiële gevolgen hebben als u in dit geval niet deelneemt aan het kleinmetaal fonds. Pensioenjuridische vraagstukken worden vaak als complex ervaren en belandden regelmatig op het bureau. Door ons in te schakelen behoudt u altijd het overzicht en maakt u de juiste beslissingen voor uw onderneming. Pensioenkennis wordt zo toegankelijk voor u.

Ervaar de diensten van een vakkundig team
Ons vakkundige team voorziet uw onderneming in de kleinmetaal graag van alles dat te maken heeft met het pensioen. Wij werken met specialisten uit verschillende pensioendisciplines. Hierdoor behandelen wij iedere aanvraag persoonlijk en krijgt u altijd een vast contactpersoon. Wilt u meer informatie over deze samenwerking? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U neemt geheel vrijblijvend contact op door te bellen naar 0182 – 531517. Daarnaast bereikt u ons ook per e-mail of via het contactformulier.

Neem nu contact op

Versturen