Overgangsregeling pensioen

Hoe zit het nu precies met de overgangsregeling van het pensioen? Dit is voor veel bedrijven een complex vraagstuk. Onze missie is om pensioenjuridische vakkennis beschikbaar te stellen voor onder andere ondernemers, advocaten en accountants. Ontvangt u graag meer informatie? Maak een afspraak met een van onze adviseurs op kantoor in Gouda. Samen gaan we in gesprek om uw vraagstukken rondom het pensioen te beantwoorden.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Gevolgen van een overgangsregeling in het pensioen

Als er wijzigingen plaatsvinden in de pensioenwet, heeft dit vaak effect op de overgangsregeling van het pensioen. Als ondernemer dient u in dit geval de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers aan te passen. Een complexe klus, zoals u begrijpt. Wij adviseren u graag hoe u het pensioen voor uw werknemers op de juiste manier regelt. Dit leidt niet alleen tot nieuwe inzichten, maar zo bent u ook beter voorbereid bij de aanpassing die wordt doorgevoerd in de pensioenwet. Pension Legal Services staat u hierin bij. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in pensioenkennis en weten dit als geen ander aan u over te dragen.

Stel uw vraag aan de pensioenjuridische helpdesk
Heeft u een pensioenvraagstuk waarover u wilt sparren met een specialist? Als u belt naar 0182 – 531517 helpen onze adviseurs u graag verder. Hier kunt u alles vragen hoe een overgangsregeling voor een pensioen werkt. De helpdesk zorgt ervoor dat u direct op uw eigen kennisniveau verder wordt geholpen. Op deze manier haalt u het beste uit uw pensioenpraktijk. 

Neem nu contact op

Versturen