Pensioen Juridisch Advies

Pensioenjuridisch advies voor werkgevers met een pensioenbelofte

Onze missie

Verreweg de meeste werknemers nemen deel aan een pensioenregeling. Deze pensioenregelingen kunnen voor hoofdbrekens zorgen.
Het is onze missie, dat de pensioenregeling weer een positieve ervaring wordt en onder controle blijft.

Meer lezen

De aanpak

Wij werken oa voor ondernemers, HRM professionals, bedrijfsovername specialisten, ondernemingsraden, accountants en advocaten. En zorgen dat iedere partij de pensioen know-how krijgt om de juiste belissing te nemen.
Wij houden van praktische en slimme oplossingen in een specialistische pensioenwereld.

Meer lezen

Het team

Pension Legal Services werkt met pensioenjuridische adviseurs, pensioenjuristen en actuarissen. We zorgen dat iedere pensioenvraag de juiste adviseur krijgt.
Wij houden van concrete, praktische oplossingen.

Meer lezen

Pensioenjuridisch advies vereist samenwerking met anderen

Met Pension Legal Services verlenen wij pensioenjuridisch advies aan werkgevers, ondernemingsraden, ondernemers, advocaten en accountants. Pensioenjuridische vraagstukken belanden regelmatig op het bureau bij bedrijven. De vraag is dan, wie deze vraagstukken gaat oplossen. Pensioenjuridisch advies is vaak ingewikkeld, omdat we met verschillende wetgeving tegelijkertijd te maken hebben. Bijvoorbeeld: arbeidsrecht, pensioenrecht, wet gelijke behandeling enz. Deze wetgeving werkt soms tegen elkaar in, terwijl u zich wel aan alle regels moet houden. Dit vraagt een zekere handigheid gecombineerd met praktisch denken.
Daarom wilt u er altijd zeker van zijn, dat u wel het overzicht behoudt waardoor u de juiste beslissing neemt. Daarom werken wij bijna altijd samen met andere vakprofessionals.

Door Pension Legal Services in te schakelen heeft u direct een pensoenjurdische afdeling tot uw beschikking.

pensioenjuridsch advies voor advocaten

Advocaten

Samen met advocaten de pensioendossiers voorbereiden

Pensioen juridisch advies voor accountants

Accountants

Samen met accountants de financiele risico's van uw cliƫnten beperken.

BPF onderzoek

Het uitvoeren van werkingssfeeronderzoeken om te onderzoeken of een bedrijf onder de verplichtstelling valt van het bedrijfstakpensioenfonds.