Pensioenfonds groothandel

Heeft u gekozen voor een eigen pensioenfonds voor uw groothandel? En heeft u deze onderbracht bij een verzekeraar? In dit geval is het verstandig om alle zaken omtrent het pensioen voor de werknemers van uw groothandel goed te onderhouden. De specialisten van Pension Legal Services staan in dit geval voor u klaar. Met onze expertise weten wij u als geen ander te voorzien van kennis op het gebied van pensioen, dat volledig aansluit op de situatie van uw groothandel.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Laat het pensioenfonds van uw groothandel door een specialist onderhouden

Wilt u precies weten hoe het zit met het pensioenfonds en uw groothandel? Dan is het sterk aan te raden om een specialist in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat de regelingen rondom het pensioen en uw groothandel goed worden onderhouden. Omdat we werken met meerdere specialisten ontvangt u voor iedere pensioenvraag een passende adviseur. Doordat wij altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pensioen, weten wij als geen ander de juiste kennis over te dragen aan uw groothandel.

Neem contact op met een van onze adviseurs
Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening en heeft het pensioenfonds van uw groothandel regelmatig onderhoud nodig? Of wenst uw groothandel eerst meer informatie te ontvangen over de regelingen voor het pensioen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0182 – 531517. Onze professionele adviseurs staan u graag te woord. Wilt u niets missen van Pension Legal Services? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief op de website.

Neem nu contact op

Versturen