Het team

Vakmensen puur sang

Ons team bestaat uit vakmensen uit verschillende pensioendisciplines. Pensioenjuridische kennis op verschillende deelgebieden zoals Bedrijfstakpensioenfondsen, ondernemersraad en arbeidsrechtelijke pensioenbelangen. Indien sprake is van het doorrekenen van een pensioenregeling maken wij gebruik van actuarissen.
Om de context van uw probleemstelling goed in beeld te krijgen, krijgt u een vaste contactpersoon die uw vraag beoordeelt en de juiste aanpak voorstelt. Uw contactpersoon is zelf pensioendeskundig en stuurt indien gewenst, het proces aan. Hij is in staat om de vaktechnische analyse te vertalen naar de pensioenpraktijk.

Het pensioenvak is enorm in beweging. Dat merken wij dagelijks. Het is daarom belangrijk dat u toegang hebt tot pensioenprofessionals. En daarnaast tijd in te plannen voor opleiding en bijscholing.


Dat betekent dat wij goed op de hoogte zijn van juridische impact van pensioenwijzigingen en ontwikkelingen. Wij durven wel te beweren, dat de pensioenproblematiek zodanig veelzijdig is, dat men dit niet alleen zo moeten willen doen.

Cross-over samenwerkingen zoals met accountants, adviseurs in bedrijfsovernames, HRM adviseurs, advocaten geeft bescherming aan werkgevers en beperking van de financiele risico's. Wilt u nadere informatie over deze manier van werken, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Neem contact op