Training ondernemingsraad

Naast maatwerkadvies geeft Pension Legal Services een training voor de ondernemingsraad van uw bedrijf. De opleidingen die we aanbieden worden volledig samengesteld rondom de thema’s die u in de praktijk tegenkomt. Zo weet u zeker dat u een waardevolle cursus ondergaat met oog op de toekomst. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Laat een training ontwikkelen voor de ondernemingsraad van uw bedrijf

Wilt u pensioenjuridische kwesties goed kunnen beoordelen? Dan is het verstandig om pensioenkennis op te doen met onze training die speciaal ontwikkeld wordt voor de ondernemingsraad van uw bedrijf. De cursussen zijn gericht op bepaalde onderdelen van de pensioenproblematiek. Of u nu bij wilt scholen op het gebied van pensioenproblematiek rondom overnames en fusies of arbeidsrechtelijke gevolgen van pensioenregelingen, dankzij onze trainingen voorkomt u zeker pensioenjuridische valkuilen. Het is zelfs mogelijk om bij u op kantoor bij te dragen aan het pensioenbewustzijn van uw werknemers.

Vul het interesseformulier in
Het Nederlandse Pensioenbureau werkt altijd mee aan onze cursussen. Bovendien zijn ze PE waardig voor de NOVA. Bent u geïnteresseerd in een training voor uw ondernemingsraad? Vul dan het interesseformulier op de website in. Hier vult u uw gegevens in en beantwoordt u een aantal vragen omtrent het pensioen. Geef ook meteen uw wensen door zodat wij voor u aan de slag kunnen. Heeft u op voorhand nog vragen? Dan bereikt u ons via 0182 – 531517.

Neem nu contact op

Versturen