Veranderingen in pensioenstelsel

Er vinden regelmatig veranderingen plaats in het pensioenstelsel. Voor zowel werknemers als werkgevers blijft het complex dat het pensioenvak dagelijks in beweging is. Daarom is het zeer van belang dat u toegang heeft tot pensioenprofessionals. Pension Legal Services helpt u graag verder om uw kennis te verbreden op het gebied van pensioen.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Wat betekenen de veranderingen in het pensioenstelsel voor u?

Doordat veel werknemers en werkgevers zaken rondom het pensioen als complex ervaren, is er sprake van desinteresse. Het is als ondernemer echter wel belangrijk om precies te weten wat de veranderingen in het pensioenstelsel betekenen voor uw bedrijf. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en weten u als geen ander te adviseren over uw situatie. Daarnaast werken we samen met vakprofessionals die pensioenjuridische kennis op verschillende deelgebieden beheersen.

Maak een afspraak voor een kennismaking
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? En wilt u meer informatie ontvangen over zaken over uw pensioen? Wij bespreken graag uw situatie en adviseren u naar aanleiding van de veranderingen in het pensioenstelsel. U maakt eenvoudig een afspraak door te bellen naar 0182 – 531517. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen of het contactformulier invullen. In dit laatste geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem nu contact op

Versturen