Verplichte deelname bedrijfstakpensioenfonds

Wordt u plots geconfronteerd met een verplichte deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds? Het kan enorme financiële gevolgen hebben, als blijkt dat uw bedrijf ten onrechte niet is aangesloten. Uw bedrijf wordt dan met terugwerkende kracht aangesloten. Wist u dat een premienota 10 tot 15 jaar terug kan gaan? Voorkom financiële gevaren en schakel Pension Legal Services in. Wij voorzien u altijd van persoonlijk advies naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen in het pensioenvak.

↪ Helder overzicht
↪ Pensioenjuridische knowhow
↪ Persoonlijk advies

Valt uw bedrijf onder verplichte deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds?

Wilt u weten of een verplichte deelname aan het bedrijfstakpensioenfonds vereist is? Dit hangt volledig af van de werkingssfeer binnen uw onderneming. Bij Pension Legal Services laat u werkingssfeeronderzoek doen. Dit houdt in dat we onderzoeken of uw bedrijf onder de verplichtstelling valt van het bedrijfstakpensioenfonds. Als u contact met ons opneemt, horen wij graag of u dit onderzoek door onze specialisten wilt laten uitvoeren.

Weet u hoe moet handelen in een dergelijke situatie
Komt u in een situatie terecht waarbij het bedrijfstakpensioenfonds u contacteert voor een verplichte deelname? Dan is het verstandig dat u weet hoe te handelen in deze situatie. Wij raden sterk aan om voorzichtig te zijn en niet zelf aan de haal te gaan met het bedrijfstakpensioenfonds. Neem liever eerst contact met ons op door te bellen naar 0182 – 531517. Onze specialisten bepalen wat de ernst van de situatie is en wat een verstandige vervolgstap is. Met jarenlange ervaring in deze trajecten weten wij als geen ander u te behoeden voor financiële gevaren.

Neem nu contact op

Versturen